arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Američki rulet

X
Играјте у казину
Karakteristike američkog ruleta:
OpkladaIsplataKvote
Strejt35:12,60%
Podeljeno17:15,30%
Street11:17,90%
Dupla street8:110,50%
Šest brojeva5:115,80%
Kolona2:131,60%
Tuce2:131,60%
Par/nepar1:147,40%
Crveno/crno1:147,40%
Mali/Veliki1:147,40%

Sigurno Ste se sreli sa različitim onlajn rulet sistemima koji tvrde da pružaju sigurne sisteme. Većini sadržaja nekih onlajn sajtova nedostaju suštinske informacije o strategijama dobitaka u igri rulet. U igranju rulet igrica, rulet sistemi su od velike pomoći. Ovaj post vam izlaže realne predloge koji će Vam pomoći da se istaknete u svojoj omiljenoj igri. Ove strategije vam garantuju pobedu. Rulet sistemi su na Vašoj strani! Iskoristite svoje čipove i pokrenite točak bez oklevanja!

Prva i najbitnija strategija koju valja primeniti prilikom igranja onlajn kazino rulet igrica je naučiti kako održavati svoj kapital. Zatim treba da naučite kako da uvećate svoje šanse za dobitak. Ovo možete ostvariti tako što ulažete na veliki dobitak preko malog. Gaja rulet je dobro mesto da se početnici osprobaju u igranju rulet igrica, naročito ako su tu i sledeći rulet sistemi:

1.Martingejl rulet tehnika

Martingejl rulet strategija zahteva da igrači rulet igrica povećaju svoje uloge ubrzo posle gubitka. Ovaj prilaz se obično primenjuje u crvenom i crnom, ali može biti koristan na celom stolu. Ovo međutim zavisi od stvarnog napretka. Ova se taktika generalno primenjuje u igranju na spoljne uloge. Ulog može biti na nepar, par, crno, crveno, Passé ili Manqué.

Možete uzeti ovaj primer ako želite da saznate kako ova rulet strategija zaista funkcioniše prilikom igranja rulet igrica. Ako, na primer, stavite ulog od 5 dolara na nepar, ovaj ulog morate staviti svaki put kada pobedite. Treba da udvostručite ulog ako izgubite. Vaša ukupna dobit će biti 5 dolara ako konačno dobijete posle serije gubitaka.

2.Obrnuti Martingejl

Prilikom igranja igre rulet online, možete koristiti obrnutu Martingejl strategiju. Ovaj sistem se takođe zove i Paroli. U ovom slučaju treba da povećate ulog ubrzo posle dobitka, u nadi da ćete ostvariti srećni niz. Morate međutim obratiti pažnju na gubitke.

3.Dalamberova tehnika ruleta

U igranju igre rulet online, možete se odlučiti da primenite popularnu Dalemberovu strategiju, koja se koristi kada ulažete na par. Biće Vam osiguran lep dobitak u igranju rulet igrica ako imate isti broj dobitaka i gubitaka.

4.Obrnuta Dalamberova tehnika

Ova strategija je suprotna od Dalamberove tehnike. Treba Vam više pobeda u igri rulet online da bi Vam ova tehnika bila od koristi.

5.Fibonačijev strateški sistem za rulet

Ovaj sistem podrazumeva sporiju progresiju u poređenju sa Martingejl sistemom. Ovde možete povratiti sve gubitke tokom igranja. Ako hoćete da povećate svoj nivo dobitka prilikom ulaganja, treba da uzmete u razmatranje ovu tehniku. Morate se međutim osigurati da ne završite u gubitničkom nizu za kratko vreme igrajući rulet u ma kom od onlajn kazina. Ovo važi i za gaja rulet i za rulet online.

6.Obrnuta Fibonači strategija

Primenjujući ovu taktiku, pravila se mogu obrnuti, što rezultira u obrnutoj verziji Fibonači taktike tokom igranja online ruleta.

7.Sistem rulet strategije Labušer