arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Evropski rulet

X
Играјте у казину
Karakteristike evropske rulete:
OpkladaIsplataKvote
Strejt35:12,70%
Podeljeno17:15,40%
Street11:18,10%
Dupla street8:110,80%
Šest brojeva5:116,20%
Kolona2:132,40%
Tuce2:132,40%
Par/nepar1:148,60%
Crveno/crno1:148,60%
Mali/Veliki1:148,60%

Rulet je uzbudljiva igra slučajnosti i sposobnost za maksimiziranje šansi za pobedu je veoma bitna u vašoj kockarskoj avanturi. Postoje razni rulet sistemi, različite varijante igre kao francuski rulet, evropski rulet, i američki rulet. Moderne varijante su gaja rulet i rulet online. Možete izabrati varijantu koja najbolje odgovara vašim igračkim sklonostima. Od suštinske važnosti je znati da igra ima dosta pravila kojih se treba strogo pridržavati. Ako želite igrati za pravi novac, morate poznavati začkoljice i važeća pravila. Najvažnije je shvatiti kako igra funkcioniše i poznavati terminologiju koja se koristi u raznim oblicima igre.

Popularni termini koji se koriste tokom igranja igre rulet

Igranje igre online rulet je isto kao igranje u pravom kazinu. Važe ista načela, isti crni ili crveni simboli, kao i koliko puta možete igrati. Rulet sistemi su jednostavni. U nastavku dajemo pregled nekih popularnih termina koje igrači koriste pri igranju igre rulet online.

Sto i dobici

To je broj dobitaka koji možete imati u kazinu pre nego što Vam kažu da prestanete sa igrom. Kada se ovo desi, interni program game assault će Vam reći da promenite sto. U većini slučajeva, nećete moći promeniti sto, pošto će Vam se igra i dalje prikazati na prikazu istorije igre. Najbolja opcija u tom slučaju je prelazak u drugi rulet kasino, gde ćete imati veće mogućnosti za visoke dobitke. U slučaju da nemate kapital da platite na drugoj platformi, izađite iz tekuće platforme na neko vreme pa se vratite. Pridržavanje pravilima igre vam osigurava najbolje rezultate. U principu, rulet igrica i rulet online imaju ista pravila.

Vreme

Ovo je broj minuta koje rulet assault dozvoljava igračima na određenom stolu pre no što ih zamoli da ga promene.

Minimalni ulog

Prema pravilima igre, kod rulet igrica morate odrediti minimalni ulog pre početka igre. Minimalni ulog je najmanji iznos koji morate uložiti. Važi za sve valute koje se koriste na igračkim platformama.

Stop gubitak

Ovo je gornja granica uloga koliko ste voljni da izgubite pre nego što Vas rulet assault zamoli da prekinete sa igranjem. Ovo važi i za gaja rulet, i za igranje rulet igrica..

Ciljni profit

Ovo je broj uloga koje se nadate dobiti u igri rulet. Pravila nalažu da ako očekujete dobit od 100 dolara, isto toliko uložite na točak. Ovo je isto kod igranja rulet igrica u kazinu ili ako igrate rulet online.

Rulet igrica je takva, da je od suštinske važnosti pridržavati se pravila prilikom ulaganja, da bi se ostvarili najbolji rezultati igre rulet. Igra rulet, u svim varijantama, gaja rulet, rulet online ili obična rulet igrica je veoma zabavna. Preporučujemo Vam da se za početak oprobate u igranju igre gaja rulet, ali nemojte zanemariti ni ostale varijante ove igre. U igranju vam mogu pomoći i rulet sistemi, kojih ima puno.