arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Tipovi opklada na ruletu

Ako ste ikada želeli da saznate o različitim vrstama opklada na ruletu, došli ste na pravo mesto. Sada ćemo vas provesti kroz svaku važnu vrstu opklade i kratko vam objasniti kako da razumete ove opklade, koje brojeve pokrivaju i da li biste trebali da napravite takvu opkladu uopšte. Bez daljeg odlaganja, hajde da se upustimo i pogledamo koje opklade dolaze sa ruletskim točkom. Pogledajte.

Unutrašnje opklade

Naziv Unutrašnje opklade jednostavno dolazi od njihovog položaja. One se nalaze unutar tabele za klađenje i obično su okružene Spoljašnjim opkladama. Postoji nekoliko vrsta Unutrašnjih opklada, i mi ćemo vam kratko predstaviti svaku od njih. Pogledajmo osnovu svake rulet opklade i kako ove opklade mogu uticati na vašu igru. Prikazali smo isplatu tako da znate u šta se upuštate. Pogledajte!

 • Strejt 1

  Strejt je opklada na jedan broj na celom ruletu. U većini varijacija ove igre postoji 37 ili 38 brojeva. Ova vrsta opklade isplaćuje 35:1.

 • Podeljeno 2

  Podeljeno je vrsta opklade u kojoj ćete staviti žeton u sredinu dva broja. Na taj način pokrivate oba broja. Dobar primer je ako se opkladite na sredinu crnog 13 i crvenog 14. Stavljanjem žetona na sredinu ova dva broja, pravite dvostruku opkladu. Tako jednostavno. Isplata je 17:1.

 • Street 3

  Street su kada odaberete da se opkladite na tri broja stavljajući opkladu na početku horizontalne linije. Dakle, ako želite da napravite uličnu opkladu, jednostavno postavite žeton na početak da biste pokrili 13, 14 i 15, na primer. Ovde je isplata 11:1.

 • Dupla street 4

  Dupla street su opklada na kvadrat, a zapravo je vrlo zanimljiva vrsta opklade. U osnovi se opkladite na kvadrat od četiri broja postavljajući žeton tačno u sredinu gde se ukrštaju četiri broja. Dakle, možete se opkladiti na kvadrat stavljajući opkladu na 8, 9, 11 i na kraju 12. Ovde je isplata 8:1 i definitivno nije loša ideja.

 • 5 brojeva 5

  Basket Bet se opkladite na pet brojeva istovremeno. Opklada u košarici je dostupna samo u američkoj ruleti i obuhvata 0, 00, 1, 2 i naravno 3. Ovde je isplata 6:1.

 • Šest brojeva 6

  Šest brojeva u kojoj jednostavno stavljate opkladu na sredinu dve horizontalne linije. Dakle, možete se opkladiti na 25-30 postavljajući opkladu na početak gde se "ukrštaju" dva reda. Ovde je isplata 5:1.

Inside Bets

Spoljni ulozi

Sledeći su tzv. Spoljni ulozi koji su zapravo prilično kul i možete dobiti prilično dobre opcije ulaganjem na ove. Objasnićemo kako ovi ulozi funkcionišu i šta se od svakog od njih može očekivati. Pogledajmo.

 • Kolona 1

  Kolonu je vrsta uloga koja pokriva ukupno 12 brojeva, a dobar primer su brojevi 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31 i 34. Ulog će isplatiti 2:1 ako ga pogodite i uspešno ispadne.

 • Tuce 2

  Tuce je, kao što naziv sugeriše, ulog koji stavljate na kolone, od 1-12, 13-24 i 25-36. Samo odaberite bilo koji ili sva tri ako želite, ali imajte na umu da je isplata ovde 2:1.

 • Crveno/crno 3

  Crveno/crno je ulog poznat kao ulog na ravnom, gdje dobijate isplatu od 1:1 ako pogodite, a jedini broj koji ovde nije pokriven je 0.

 • Mali/Veliki 4

  Mali/Veliki je još jedan ulog na ravno gdje ulažete na niske ili visoke brojeve. U osnovi, odabraćete brojeve od 1 do 18 ili od 19 do 36. U oba slučaja, pokrivate opkladu koja dolazi sa 18 brojeva, tako da je isplata i dalje 1:1 i šansa za uspešan seriju brojeva je manja od 50%.

 • Par/nepar 5

  Parno ili neparno je još jedan ulog poput crvenog ili crnog. U osnovi, ulažete na parne ili neparne brojeve na rulet točku, što vam daje skoro 50% šanse za pobjedu, ali manje od 50% sigurno. Ukupno ćete pokriti 18 brojeva, a vrednost isplate je 1:1.

Outside Bets

Objavljene opklade

Ovo su posebni tipovi opklada za koje ste sigurno čuli. Možda ste čuli i za francuske opklade. Pa, one su zapravo iste. Objavljene opklade se postavljaju jednostavno izgovaranjem želje da se stavi opklada na jednu od tih opklada, a zatim se prate žetoni. Krupije - ili live dealer - primetiće i zabeležiti vašu opkladu, a to mora da se dogodi pre nego što krupije zatvori klađenje.

Objavljene opklade su prikladne jer kockarnice žele da igre nastave umesto čekanja da ljudi postave žetone. Kako bi olakšale proces, kockarnice obučavaju krupijee da pamte koje su objavljene opklade postavljene i na koje brojeve. To ubrzava igru, a upravo odavde i dolazi ime opklada. Možete birati između nekoliko opcija, uključujući:

 • Voisins du Zero

  Voisins du Zero je opklada koja pokriva 17 brojeva između 22 i 25. To znači da ćete gotovo sve brojeve pokriti ovom vrstom opklade, što vam daje 46% šanse za uspeh.

 • Le Tiers du Cylindre

  Le Tiers du Cylindre je još jedan pametan tip opklade i jednostavno označava trećinu točka. Opkladite se na 12 brojeva, a to su brojevi između 27 i 33.

 • Orphelins

  Orphelins su osam brojeva koji uključuju 17, 34, 6, 1, 20, 14, 31 i 9. Ova opklada je dobra opcija ako želite malo improvizovati s kladjenjem.

 • Jeu Zero

  Jeu Zero u osnovi znači nula igara i pokriva brojeve koji su najbliži nuli, sedam brojeva u ukupnom - 12, 35, 3, 26, 0, 32 i 15 kako se pojavljuju na točku.

 • Neighbours

  Neighbors su još jedna opklada koja se fokusira na pet brojeva. Kada odaberete opkladu na Neighbors, jednostavno se kladite na 34, 25, 17, 6 i 27 istovremeno. To je tako jednostavno.

Announced Bets

Drugi ulozi

Ulozi koje smo do sada naveli gotovo uvek su dostupni u skoro svim varijantama igre. Ali postoje i neki ulozi koje možda nećete lako pronaći, a o kojima želimo da znate i obuhvatite ih. Postoje dva uloga koja posebno želimo da podelimo s vama:

Snake

Snake je ulog koji se zigsaguje oko ruletskog točka i pokriva ukupno 12 brojeva, uključujući 1, 5, 9, 12, 14, 16, 19, 23, 27, 30, 32 i 34.

Snake Bets

Finals

Finals je vrsta uloga koja znači da se kladite na sve brojeve koji se završavaju na ovaj broj. To znači da se kladite na brojeve 4, 14, 24 i 34 u isto vrijeme. Još jedan dobar primjer je broj 8. Ako se kladite na konačni ulog 8, kladite se na brojeve 8, 18 i 28 istovremeno. Ovo je još jedan način da se upoznate sa nekim cool ulozima u igri ruleta.

Svako pitanje? Pitajte našeg čarobnjaka za rulet!
Postavi pitanje